flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Кропивницькому апеляційному суді відбулося засідання щодо підведення підсумків роботи за 2022 рік

20 березня 2023, 10:05

На базі Кропивницького апеляційного суду 17 березня 2023 року відбулося спільне розширене засідання керівництва Кропивницького апеляційного суду та територіального управління ДСА України в Кіровоградській області з головами місцевих загальних судів Кіровоградської області щодо підсумків роботи судів за 2022 рік.

Під час наради начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області Григорій Дрок повідомив  про результати роботи територіального управління ДСА України в Кіровоградській області за 2022 рік та стан матеріально-технічного забезпечення діяльності  судів області.

Голова апеляційного суду Валерій Драний довів до відома присутніх  основні статистичні показники стану здійснення судочинства місцевими та апеляційним загальними судами Кіровоградської області у 2022 році.

Про проблемні питання правозастосування, якість кримінального та цивільного судочинства за звітний період детально поінформували присутніх секретарі судових палат з розгляду кримінальних та цивільних справ Петро Ремез та Світлана Єгорова.

В рамках наради були обговорені й інші актуальні питання, що стосуються діяльності судів області.

Завершуючи нараду, Валерій Драний окреслив основні завдання на 2023 рік, які спрямовані на забезпечення безперервного та якісного здійснення судочинства та дотримання прав громадян на доступ до правосуддя.