flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання ФОП "Сухорукова Н.І."

21 січня 2019, 09:40

Кропивницький апеляційний суд в порядку ч.11 ст.128 ЦПК України викликає у судове засідання:

ФОП «Сухорукова Н.І.» (відома адреса місця проживання/перебування/реєстрації: вулиця Родникова 76,   кв. 35, м. Кропивницький   25014) в якості відповідача  у цивільній справі  №401/33/17  (апеляційне провадження №22-ц/4809/39/19) за позовом Мусієнка Миколи Степановича, Мусієнко Єфросинії Афанасіївни, неповнолітніх Мусієнко Діани Олександрівни та Мусієнка Валерія Олександровича, законним представником яких є Мусієнко Ірина Миколаївна до Світловодського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області, Державного підприємства «СЕТАМ», Черняєвої Валентини Іванівни, ФОП Сухорукової Надії Іванівни, треті особи: Світловодське відділення Олександрійської ОДПІ, Бойченко Дмитро Дмитрович, Мусієнко Ірина Миколаївна, Спільне підприємство товариство з обмеженою відповідальністю «Світловодськпобут» про визнання недійсною оцінки майна, електронних торгів та акту про проведення електронних торгів.

Судовий розгляд справи за апеляційною скаргою адвоката Міщенка Андрія Миколайовича в інтересах Мусієнка Миколи Степановича, Мусієнко Єфросинії Афанасіївни та Мусієнко Ірини Миколаївни, яка діє в інтересах неповнолітніх Мусієнко Діани Олександрівни та Мусієнка Валерія Олександровича на рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 29 травня 2018 року відкладено на 04  лютого 2019 року на  11  годину 30  хвилин.

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Кропивницького апеляційного суду за адресою: вул. В. Пермська, 2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка сторін та інших осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

 

Суддя Кропивницького 

апеляційного суду                                                              О.Л. Дуковський