flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Коваленко Валентини Григорівни та Старчі Олени Володимирівни ( діє в своїх інтересах та інтересах малолітніх Старчі А. Д., Старчі К. Д., Воронець І. О.)

08 січня 2019, 11:10

 

Кропивницький апеляційний суд в порядку ч.11 ст.128 ЦПК України викликає у судове засідання:

Коваленко Валентину Григорівну та Старчу Олену Володимирівну ( діє в своїх інтересах та інтересах малолітніх Старчі А. Д., Старчі К. Д., Воронець І. О.) (відомі адреси місця проживання/перебування/реєстрації: вулиця Незалежності, 224, м. Світловодськ, Кіровоградська область, 27500),

в якості відповідачів у цивільній справі №401/3108/17  (апеляційне провадження №22-ц/4809/133/19) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Українська факторингова компанія до Коваленко Валентини Григорівни, Старчі Олени Володимирівни, Старчі Анастасії Дмитрівни, Старчі Каріни Дмитрівни, Воронець Івана Олександровича, треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Світловодської міської ради, Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Світловодської міської ради про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням та зняття з реєстрації за місцем проживання.

Судовий розгляд справи за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Українська факторингова компанія» на рішення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 12 вересня 2018 відкладено на 23 січня 2019 року на 13 годину 00 хвилин.

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Кропивницького апеляційного суду за адресою: вул. В. Пермська, 2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка сторін та інших осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

Суддя Кропивницького

апеляційного суду                                                         О. Л. Карпенко