flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для Короленко Тетяни Максимівни про відкриття провадження у цивільній справі

28 грудня 2018, 14:23

ПОВІДОМЛЕННЯ

для Короленко Тетяни Максимівни по цивільній справі, справа № 396/854/16-ц

провадження № 22-ц/4809/677/18

Ухвалою Кропивницького апеляційного суду від 26 грудня 2018 року відкрито апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою Бойко Зої Максимівни та Стіпанової Катерини Максимівни на рішення Кіровського районного суду м. Кіровограда від  08 листопада 2018 року у справі за позовом Бойко Зої Максимівни та Стіпанової Катерини Максимівни до Капиці Наталії Максимівни, треті особи – Григорівська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області, Короленко Тетяна Максимівна, Чернявська Ольга Максимівна, Кисіль Оксана Максимівна про встановлення факту родинних відносин та визнання права власності на спадкове майно.

Короленко Тетяні Максимівні направляється копія ухвали про відкриття провадження у справі та копія апеляційної скарги, встановлено строк до 10 січня 2019 року, протягом якого може бути подано відзив на апеляційну скаргу, форма та зміст якого повинні відповідати ст.360 ЦПК України. До відзиву додати докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до відзиву документів іншим учасникам справи.

Кропивницький апеляційний суд повідомляє Короленко Тетяну Максимівну (адреса: вул. Чехова, 2, с. Октябрське, Красногвардійський район, АР Крим ), що з апеляційною скаргою Ви можете ознайомитись в приміщенні Кропивницького апеляційного суду,  за адресою вул. В. Пермська, буд. 2 м. Кропивницький, 25006 та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою  http://reyestr.court.gov.ua.

 

        

Суддя Кропивницького

апеляційного суду                                                                                    Л.В. Суровицька