flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Бабінець Надії Миколаївни

29 листопада 2018, 14:31

Кропивницький апеляційний суд  викликає у судове засідання:

Бабінець Надію Миколаївну  (зареєстрована за адресою: вул. Соборна 13, кв. 45 м. Кропивницький, 25006) як третю особу у цивільній справі № 22ц/4809/235/18 за апеляційною скаргою Фортечного відділу державної виконавчої служби м. Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області на ухвалу Кіровського районного суду м. Кіровограда від 13 серпня 2018 року про забезпечення позову по справі за позовом Заворотного Андрія Олеговича до державного виконавця Фортечного відділу державної виконавчої служби м. Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Сорокіної Тетяни Володимирівни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Бабінець Надія Миколаївна, Акціонерний Банк «Укргазбанк» про скасування постанови про опис та арешт майна (коштів) боржника та припинення дій, які порушують право.

Судовий розгляд справи призначено на  20 грудня 2018 року, о 10 годині 50 хвилин у приміщенні Кропивницького апеляційного суду (вул. В. Пермська, 2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006).

 

 

Суддя Кропивницького

 апеляційного суду                                                                                                                       О.Л. Дуковський