flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Кононюк Оксану Василівну

06 грудня 2023, 09:40

Кропивницький апеляційний суд в порядку ч.11 ст.128 ЦПК України викликає у судове засідання:

Кононюк Оксану Василівну  (відома адреса місця проживання/перебування/реєстрації: 

  • вулиця Степова, 8    місто Умань  20301

в якості відповідача  у цивільній справі  №394/795/21 (апеляційне провадження №22-ц/4809/755/23) за позовом Фермерського господарства «Вікторія» до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, Кононюка Сергія Володимировича, Кононюк Оксани Василівни, Гелебана Василя Васильовича, Махно Катерини Іванівни, Гелебана Олександра Васильовича, Верещаки Андрія Володимировича, Мельничук Анастасії Миколаївни, Мельничук Лесі Володимирівни, Махно Миколи Віталійовича про захист порушених прав на земельну ділянку.

Судовий розгляд справи  за апеляційною скаргою Мельничук Анастасії Миколаївни на рішення Новоархангельського районного суду Кіровоградської області від 24 березня 2023 року у справі за позовом Фермерського господарства «Вікторія» до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, Кононюка Сергія Володимировича, Кононюк Оксани Василівни, Гелебана Василя Васильовича, Махно Катерини Іванівни, Гелебана Олександра Васильовича, Верещаки Андрія Володимировича, Мельничук Анастасії Миколаївни, Мельничук Лесі Володимирівни, Махно Миколи Віталійовича про захист порушених прав на земельну ділянку- відкладено на  25 січня 2024 року на  10  годину 00  хвилин.

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Кропивницького апеляційного суду за адресою: проспект Європейський,2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка сторін та інших осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

Суддя Кропивницького 

апеляційного суду                                                              О.А.Письменний