flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Крезуба Віталія Володимировича

22 травня 2023, 10:27

Кропивницький апеляційний суд в порядку ч.11 ст.128 ЦПК України викликає в судове засідання:

Крезуб Віталій Володимирович

відома адреса місця проживання/перебування/реєстрації: 

вулиця Сагайдачного, 233/9  місто Черкаси, 18000

у цивільній справі 404/6933/20 (апеляційне провадження №22-з/4809/47/23) за позовом Білостоцького Сергія Леонідовича до Лисенка Сергія Вікторовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Товариство з додатковою відповідальністю Страхова компанія «Альфа-Гарант», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Приватне акціонерне товариство Страхова компанія «Галицька», Крезуб Віталій Володимирович, про відшкодування шкоди завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

 Судовий розгляд цивільної справи за апеляційною скаргою Лисенка Сергія Вікторовича, в інтересах якого діє адвокат Іващенко Ігор Юрійович, на рішення Кіровського районного суду міста Кіровограда від 16 листопада 2022 року у цивільній справі за позовом Білостоцького Сергія Леонідовича до Лисенка Сергія Вікторовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Товариство з додатковою відповідальністю Страхова компанія «Альфа-Гарант», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Приватне акціонерне товариство Страхова компанія «Галицька», Крезуб Віталій Володимирович, про відшкодування шкоди завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, призначено на 12 годину 30 хвилин 30 травня 2023 року.

 

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Кропивницького апеляційного суду за адресою: вул. В. Пермська, 2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка сторін та інших осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

Суддя Кропивницького

апеляційного суду                                                                    О.І.Чельник