flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Шаповал Валентини Володимирівни

03 травня 2023, 11:52

Кропивницький апеляційний суд в порядку ч.11 ст.128 ЦПК України викликає в судове засідання:

Шаповал Валентина Володимирівна

відома адреса місця проживання/перебування/реєстрації: 

село  Семенасте, Новоукраїнський район, Кіровоградська область, 27133

у цивільній справі №396/14/21 (апеляційне провадження №22-ц/4809/694/23) за позовом  Шаповал Валентини Володимирівни до Приватного підприємства «Агрофірма «Агроленд», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області про розірвання договору оренди земельної ділянки та стягнення заборгованості по сплаті орендної плати за користування земельною ділянкою.

 Судовий розгляд цивільної справи за апеляційною скаргою  Приватного підприємства «Агрофірма «Агроленд» на рішення Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області від 28 лютого 2023 року у цивільній справі за позовом  Шаповал Валентини Володимирівни до Приватного підприємства «Агрофірма «Агроленд», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області про розірвання договору оренди земельної ділянки та стягнення заборгованості по сплаті орендної плати за користування земельною ділянкою, призначено на  10 годину 30 хвилин  23 травня 2023 року.

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Кропивницького апеляційного суду за адресою: вул. В. Пермська, 2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка сторін та інших осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

Суддя Кропивницького

апеляційного суду                                                                    О.І.Чельник