flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Кудоя Дмитра Володимировича

17 листопада 2022, 14:26

Кропивницький апеляційний суд в порядку ч.11 ст.128 ЦПК України викликає в судове засідання:

Кудоя Дмитро Володимирович (відома адреса місця проживання/перебування/реєстрації: 

Провулок Ковалівський, буд.13, кв.92, м.Кропивницький, 25006

у цивільній справі №392/236/21 (апеляційне провадження №22-ц/4809/922/22) за позовом Кудої Дмитра Володимировича до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Маяк», державного реєстратора відділу державної реєстрації Новопетрівської сільської ради Вишгородського району Київської області Зарубної Олени Володимирівни, співвідповідача Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Кудоя Любов Іванівна, Мельник Михайло Андрійович про визнання недійсним та скасування протоколів зборів засновників СТОВ «Агрофірма «Маяк», визнання протиправною та скасування державної реєстрації.

Судовий розгляд цивільної справи за апеляційною скаргою Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Маяк» на рішення Маловисківського  районного суду Кіровоградської області від 02 червня 2022 року у цивільній справі за позовом Кудої Дмитра Володимировича до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Маяк», державного реєстратора відділу державної реєстрації Новопетрівської сільської ради Вишгородського району Київської області Зарубної Олени Володимирівни, співвідповідача Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Кудоя Любов Іванівна, Мельник Михайло Андрійович про визнання недійсним та скасування протоколів зборів засновників СТОВ «Агрофірма «Маяк», визнання протиправною та скасування державної реєстрації, призначено на 12 годину 30 хвилин  06 грудня 2022 року.

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Кропивницького апеляційного суду за адресою: вул. В. Пермська, 2, м. Кропивницький, Кіровоградська область, 25006.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка сторін та інших осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

Суддя Кропивницького

апеляційного суду                                                                    О.І.Чельник