flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справи, які можуть становити суспільний інтерес, призначені цього тижня

25 лютого 2019, 08:15

 КРИМІНАЛЬНЕ СУДОЧИНСТВО

 

Дата/час

25.02.2019 15:00

 

№ Справи

396/1453/18

 

Сторони по справі

Підозрюваний: Мольченко Олександр Станіславович

 

Суть позову

Умисне вбивство (замах)

 

 

 

 

Інформативно:

Підозрюваний Мольченко О.С. подав апеляційну скаргу на ухвалу районного суду, якою підозрюваному за клопотанням слідчого продовжено строк тримання під вартою до 05.03.2019 року в межах строків досудового розслідування.

Мольченко О.С. підозрюється у тому, що  не піклувався про здоров’я та фізичний розвиток свого трирічного сина, якого було обмежено в харчуванні, штучно створено для нього незадовільні побутові умов та не вживались заходи щодо його лікування. Вказане спричинило тяжкі наслідки здоров’ю дитини.

 

       

 

                             АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ

 

Дата/час

27.02.2019 11:30

№ Справи

405/4082/18

Сторони по справі

Особа, яку притягнуто до адміністративної

відповідальності: Березкін Станіслав

Семенович

Суть позову

Керування  транспортним засобом в стані

алкогольного сп’яніння

   
   
         

 

Додатково інформуємо:

До апеляційного суду надійшла апеляційна скарга сторони захисту громадянки Б., головного спеціаліста Олександрійського міськвідділу Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, підозрюваної у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. За версією слідства особа підозрюється у вимаганні від місцевих мешканців грошових коштів за виготовлення у найкоротший термін паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

У апеляційному порядку оскаржується ухвала слідчого судді, якою до особи застосовано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.


Також до апеляційного суду надійшла апеляційна скарга громадянина П., підозрюваного у замаху на вбивство десятикласника.

У апеляційному порядку оскаржується ухвала слідчого судді, якою до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

 

Вказані провадження будуть призначені до розгляду найближчим часом, слідкуйте за списком справ, призначених до розгляду цього тижня.

 

Прес-служба суду